Prima data...

E mai simplu decat crezi

“Dureaza doar cateva secunde”

"Prima data...

a fost mult mai confortabil decat mi-am imaginat”

Prima data cand incerci lentile de contact poate fii usor ciudat. Optometristul tau te va invata cum sa manevrezi lentilele de contact. Imediat ce te vei obisnui, purtarea lentilelor de contact va intra in rutina ta zilnica.

Poarta lentile de contact.

Schimba-ti viata!

PESTE 100 DE MILIOANE DE OAMENI POARTA ZILNIC LENTILE DE CONTACT

EU POT PURTA LENTILE DE CONTACT?

Vestea buna este ca oricine poate purta lentile de contact. In urma unui control oftalmologic un optometrist/medic iti poate oferi o solutie special doar pentru tine.

Asadar, oricand vrei sa iti corectezi un viciu de refractie sau sa iti schimbi culoarea ochilor poti gasi lentilele de contact cele mai potrivite pentru tine.

IMI ESTE TEAMA SA PORT LENTILE DE CONTACT

Lentilele de contact se pot simti un pic ciudat la inceput, dar cu ceva antrenament ele vor intra usor in rutina zilnica. Optometristul/mediul tau iti poate raspunde la toate intrebarile si te poate invata sa le manevrezi.

Lentilele de contact se aplica pe cornee (in fata) si ele se scufunda in filmul lacrimal care acopera ochiul nostru, de aceea nu este nici un risc de a le pierde in spatele ochiului. La sectiunea intrebari frecvente poti gasi cateva instructiuni simple pentru a scoate si a aplica lentilele

ESTE DIFICIL SA INTRETII LENTILELE DE CONTACT?

Chiar deloc.

Lentilele de contact de unica folosinta se aplica dimineata si se arunca seara cand le-ai scos de pe ochi. A doua zi aplici o noua lentila proaspat desigilata.

Lentilele de contact lunare au nevoie de curatare seara dupa ce le-ai purtat, fie cu solutie de curatare speciala multifunctionala fie cu solutie pe baza de peroxid. Pentru a afla mai multe intra in sectiunea lentile de contact sau intreaba optometristul/medicul.

SUNT LENTILELE DE CONTACT CONFORTABILE?

Da, ar trebuie sa fie confortabile. Daca simti disconfort te rog vorbeste cu optometristul/medicul.