EXPERIMENTEAZA

DAILIES TOTAL 1 ®

DAILIES TOTAL1® iti ofera o lentila de contact care nici nu se simte pe ochi1  multumita tehnologiei inovatoare patentata de Alcon in care lentila de contact are un continut variabil de apa2.

Te ajuta sa iti mentii ochii sanatosi si albi pana la sfarsitul zilei datorita celei mai mari  transmisibilitatii a oxigenului dintre toate lentilele de contact moi de unica folosinta.

Lentilele de unica folosinta sunt probabil cea mai usoara metoda de a purta lentile de contact. Le porti cand ai nevoie pentru sport, sau pentru a iesi in oras, sau pur si simplu pentru activitatile de zi cu zi si le arunci la sfarsitul zilei. Fara solutii de intretinere, fara batai de cap. Data viitoare vei avea o lentila la fel de confortabila si de proaspata.

TEHNOLOGIA

Nici nu se simt pe ochi

 

Tehnologia patentata Alcon in care lentila de contact are un continut variabil de apa 2  face in asa fel incat pleoapa ta sa alunece usor peste lentila de contact astfel incat tu sa te simti confortabil pana la sfarsitul zilei.

Cea mai mare transmisibilitate a oxigenului*

 

Permite sa treaca cea mai mare cantitate de oxigen dintre toate lentilele de contact moi de unica folosinta pentru a-ti pastra ochii albi si sanatosi.

Margine ultra subtire

 

Asta inseamna ca pleoapa trece cu usurinta peste lentila, iar aceasta ramane confortabila cu fiecare clipit.

 

Acceseaza sectiunea de Referinte pentru a vedea bibliografia.

Acestea sunt dispozitive medicale, cititi cu atentie instructiunile de utilizare.