VEDERE CLARA SI CONFORT

REIMPROSPATAT CU

FIECARE CLIPIRE 7

Poate ti s-a spus ca nu poti purta lentile de contact pentru ca ai astigmatism. Sau poate nu te simti confortabil sau ai vederea neclara cu lentilele tale de contact.

DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric ar putea sa te ajute.

Lentilele de contact DAILIES® AquaComfort PLUS® sunt singurele lentile de unica folosinta cu o tehnologie de umectare a lentilei care se activeaza cand clipesti, venind astfel in ajutorul tau pentru un confort sporit al ochilor pe parcursul zilei7.

Bucura-te de o vedere clara si confort toata ziua. Deci chiar si cu astigmatism poti beneficia de lentile de contact de unica folosinta.

Lentilele de unica folosinta sunt probabil cea mai usoara metoda de a purta lentile de contact. Le porti cand ai nevoie pentru sport, sau pentru a iesi in oras, sau pur si simplu pentru activitatile de zi cu zi si le arunci la sfarsitul zilei. Fara solutii de intretinere, fara batai de cap. Data viitoare vei avea o lentila la fel de confortabila si de proaspata.

TEHNOLOGIA

Confort la aplicare

DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric ofera un confort superior la aplicarea pe ochi.8

Blink-activated moisture

In timpul zilei poti clipi de peste 14.000 de ori. Cu DAILIES® AquaComfort PLUS®,agentii de umectare sunt eliberati de fiecare data cand clipesti pentru a obtine confort pe toata durata zilei.7

Acceseaza sectiunea de Referinte pentru a vedea bibliografia.

Acestea sunt dispozitive medicale, cititi cu atentie instructiunile de utilizare.