CURATARE IN PROFUNZIME

PENTRU CONFORT CE DUREAZA22

Solutia de intretinere AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde® contine peroxid, ingredient care ajuta lentila sa pastreze o vedere clara si confortabila toata ziua22. Ofera o alternativa solutiilor multifunctionale curatand in profunzime si este ideala pentru pacientii cu ochi sensibili la conservanti si alte substante din alte solutii22.

Solutia AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde® este adecvata pentru toate lentilele de contact din familia AIR OPTIX ® si AIR OPTIX® COLORS precum si pentru alte lentile de contact din silicon hidrogel.

Solutiile pe baza de preoxid precum AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde® sunt eficiente pentru curatarea, dezinfectarea si depozitarea tuturor tipurilor de lentile de contact, inclusiv cele din silicon hidrogel.

Durata minima de pastrare in recipient a lentilelor pentru a neutraliza peroxidul este de 6 ore.

TEHNOLOGIA

Curata

Formula speciala din AOSEPT® PLUS curata in profunzime. Dupa 6 ore recipientul special, pe care il primiti de fiecare data cand cumparati solutia, neutralizeaza solutia de AOSEPT® PLUS si o transforma intr-o solutie similara cu lacrimile.

Matricea Hydraglyde

Matricea de hidratare HydraGlyde®  creaza o bariera care ajuta impotriva depunerilor pe lentila, inlatura murdaria si ofera hidratare de dimineata pana seara.20,26.

Rezultatul este un mediu hidrofil care reduce frictiunea si faciliteaza umectarea20,26.

Acceseaza sectiunea de Referinte pentru a vedea bibliografia.

Acestea sunt dispozitive medicale, cititi cu atentie instructiunile de utilizare.