CONFORT SI VEDERE BUNA PENTRU

30 DE ZILE SI NOPTI

CONTINUU††29

In curand ambalaj nou!

Trezeste-te si vezi confortabil oriunde, oricand! Aceste lentile de contact sunt special create pentru a urmari stilul tau de viata.

Avand cea mai mare transmisibilitate dintre toate lentilele de contact moi existente***, ofera confort zi de zi chiar si purtate peste noapte††.

TEHNOLOGIA

Performanta toata luna

Lentilele de contact AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA sunt create cu un tratament unic de suprafata care formeaza un strat protector pe lentila.12.  Acesta este rezistent la depuneri chiar si dupa o luna, astfel incat lentilele de contact raman confortabile si curate13,14.

Transmisibilitate mare la oxigen***

Aceste sunt lentilele de contact moi cu cea mai mare transmisibilitate la oxigen*** create pentru pacientii care au o viata foarte activa si care doresc sa atipeasca sau sa doarma cu lentilele de contact††.

INTRETINEREA

Pentru o utilizare optima a lentilelor tale iti recomandam sa folosesti solutiile de intretinere Alcon®. Combinatia dintre tehnologia de protectie impotriva depunerilor a lentilelor de contact AIR OPTIX®  si matricea de umectare HydraGlyde® care se regaseste in solutiile de intretinere Alcon® asigura un confort de lunga durata22.

Vrei o solutie de intretinere usor de folosit?

Atunci iti recomandam OPTI-FREE® pureMoist®o solutie de intretinere multifunctionala. Afla mai multe

Vrei o solutie de intretinere pentru ochi sensibili?

Iti recomandam AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde® pentru o curatare si dezinfectare profunda fara conservanti23 . Afla mai multe

Acceseaza sectiunea de Referinte pentru a vedea bibliografia.

Acestea sunt dispozitive medicale, cititi cu atentie instructiunile de utilizare.