NUANTEAZA SAU SCHIMBA RADICAL

CULOAREA OCHILOR PENTRU A OBTINE

UN EFECT WOW

Iti poti exprima personalitatea prin haine, accesorii sau machiaj. Lentilele  AIR OPTIX® COLORS te ajuta sa iti etalezi stilul prin culoarea ochilor.

Cu o gama de 9 culori, poti crea o multime de look-uri noi, de la schimbari subtile pana la cele indraznete. Tehnologia unica de colorare 3-in-1 se contopeste cu ochii tai pentru un aspect natural si frumos.

Bucura-te de lentile de contact frumoase si confortabile cu sau fara dioptrii.

AIR OPTIX® COLORS sunt disponibile in 9 culori si nuante de la cele subtile: pure hazel, blue, green, gray si brown pana la cele indraznete: brilliant blue, gemstone green, honey si sterling gray.

Incearca simulatorul AIR OPTIX® COLORS pentru a vedea cum iti sta cu un nou look azi.

TEHNOLOGIA

Confort toata ziua

Material inovativ care mentine lentila hidratata si confortabila toata ziua.12

Performanta toata luna

Multumita tehnologiei de tratare a suprafeteie, AIR OPTIX® COLORS ofera confort pentru toata perioada de purtare, iar tehnologia de colorare 3-in-1 se contopeste cu culoarea ochilor tai pentru a oferi un aspect natural si frumos.

INTRETINEREA

Pentru a obtine maximum din utilizarea lentilelor tale iti recomandam sa folosesti solutiile de intretinere Alcon®. Combinatia dintre tehnologia de protectie impotriva depunerilor a lentilelor de contact AIR OPTIX®  si matricea de umectare HydraGlyde® care se regaseste in solutiile de intretinere Alcon® asigura un confort de lunga durata22.

Vrei o solutie de intretinere usor de folosit?

Atunci iti recomandam OPTI-FREE® pureMoist®o solutie de intretinere multifunctionala. Afla mai multe

Vrei o solutie de intretinere pentru ochi sensibili?

Iti recomandam AOSEPT® PLUS cu HydraGlyde® pentru o curatare si dezinfectare profunda fara conservanti23 . Afla mai multe

Acceseaza sectiunea de Referinte pentru a vedea bibliografia.

Acestea sunt dispozitive medicale. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare.